top of page

Luovan tanssin kurssit ja terapiaryhmät

Tanssi-liiketerapiaryhmä syöpää sairastaville Helsingissä

Seuraava syöpäkuntoutujien kurssi alkaa syksyllä 2023 ja sen ohjaa Carola Saloranta. Lisätietoa saat Rintasyöpäyhdistys Europa Donna Finland ry:stä: anu.niemi(at)europadonna.fi 

Kurssi on sinulle, joka haluat käsitellä liikkeen ja keskustelun avulla ajatuksiasi ja kokemuksiasi. Kurssilla opetellaan ymmärtämään kehon ja mielen yhteyttä, tutkitaan omia voimavaroja sekä opitaan lepäämään ja rentoutumaan omassa kehossa. Teemoina ovat muun muassa suhde omaan kehoon, keholliset kokemukset, elämänmuutokset, voimavarat, tunteet, lepääminen ja rentoutuminen. Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden myös vertaistukeen.

Kurssilla ei opeteta tanssia eikä liikunta ole fyysisesti raskasta liikuntaa. Osallistuminen ei vaadi tanssitaitoa, mutta jokaisen tulee pystyä liikkumaan itsenäisesti.

Ryhmä tapaa kerran viikossa kymmenen viikon ajan.

Kurssi soveltuu syöpään sairastuneille, joilla syöpähoidot ovat sellaisessa vaiheessa, että ne eivät haittaa ryhmään osallistumista.

 

Tanssimeditaation tiiviskurssi Helsingissä, HUOM! Kurssit ovat tauolla 2023

 

Tanssimeditaatiossa yhdistyvät luova tanssi ja tietoinen läsnäolo (mindfulness). 
Tanssimeditaatioharjoituksissa kiinnostumme kehon aistimuksista ja liikkeen tunnusta, samalla kun annamme musiikin viedä. Välillä rauhoitumme ja pysähdymme kuuntelemaan kehoa, hengitystä ja aistimuksia paikallaan istuen tai maaten.

 

Meditaatio liikkeen ja tanssin kautta auttaa purkamaan jännityksiä kehossa ja lievittää stressiä. Voit oppia kuuntelemaan kehoasi, ja lisätä ymmärrystäsi siitä, miten mielesi toimii. Voit myös oppia ystävällistä ja hyväksyvää asennetta itseäsi kohtaan. 

 

Tiiviskurssit sopivat sekä tanssimeditaatioon tutustuville että konkareille.
 

Seuraava kurssi:
Ajankohta avoin. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä sähköpostilla tai täältä.


Tanssipajalla Pikku-Huopalahdessa, Korppaanmäentie 21, Helsinki.
 

Kurssin hinta: 58€.

Hinta sisältää 10% alv.

Kysy lisää ottamalla yhteyttä täältä.

 

Lämpimästi tervetuloa!

bottom of page