Luovan tanssin kurssit ja terapiaryhmät

Tanssimeditaation lyhytkurssi Hyvinkään Opistossa

 

Tanssimeditaatiossa yhdistyvät vapaa tanssi ja tietoinen läsnäolo (mindfulness). Emme opettele tanssiaskeleita tai -tekniikkaa, vaan jokainen liikkuu omalla tavallaan musiikin mukana. Erityistä tanssitaitoa ei tarvita!

 

Meditaatio liikkeen ja tanssin kautta auttaa purkamaan jännityksiä kehossa ja lievittää stressiä. Vapaa liike voimaannuttaa ja tietoinen läsnäolo opettaa ystävällistä ja hyväksyvää asennetta itseä kohtaan. Meditaatiossa koettua puretaan myös keskustellen, piirtäen tai kirjoittaen.

 

Pukeudu kerroksittain, jotta voit tarvittaessa lisätä tai vähentää vaatetusta. Ota mukaan jumppa- tai joogamatto tai muu alusta sekä kevyet eväät lyhyttä evästaukoa varten.


Villatehdas, Liikuntatila Takomo, Peilisali

 

Lämpimästi tervetuloa!

Tanssimeditaation tiiviskurssi Helsingissä

 

Tanssimeditaatiossa yhdistyvät luova tanssi ja tietoinen läsnäolo (mindfulness). 
Tanssimeditaatioharjoituksissa kiinnostumme kehon aistimuksista ja liikkeen tunnusta, samalla kun annamme musiikin viedä. Välillä rauhoitumme ja pysähdymme kuuntelemaan kehoa, hengitystä ja aistimuksia paikallaan istuen tai maaten.

 

Meditaatio liikkeen ja tanssin kautta auttaa purkamaan jännityksiä kehossa ja lievittää stressiä. Voit oppia kuuntelemaan kehoasi, ja lisätä ymmärrystäsi siitä, miten mielesi toimii. Voit myös oppia ystävällistä ja hyväksyvää asennetta itseäsi kohtaan. 

 

Tiiviskurssit sopivat sekä tanssimeditaatioon tutustuville että konkareille.
 

Seuraava kurssi:
Ajankohta avoin. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä sähköpostilla tai täältä.


Tanssipajalla Pikku-Huopalahdessa, Korppaanmäentie 21, Helsinki.
 

Kurssin hinta: 58€.

Hinta sisältää 10% alv.

Lisätietoa ja sitovat ilmoittautumiset: sinimaria.tuomivaara (ät) avartuva.com tai 0505525911.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Tanssi-liiketerapiaryhmä syöpää sairastaville Helsingissä

Seuraava syöpäkuntoutujien kurssi syksyllä 2021, kysyy lisää Coloresista! 

Kurssi on sinulle, joka haluat käsitellä liikkeen ja keskustelun avulla ajatuksiasi ja kokemuksiasi. Kurssilla opetellaan ymmärtämään kehon ja mielen yhteyttä, tutkitaan omia voimavaroja sekä opitaan lepäämään ja rentoutumaan omassa kehossa. Teemoina ovat muun muassa suhde omaan kehoon, keholliset kokemukset, elämänmuutokset, voimavarat, tunteet, lepääminen ja rentoutuminen. Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden myös vertaistukeen.

Kurssilla ei opeteta tanssia eikä liikunta ole fyysisesti raskasta liikuntaa. Osallistuminen ei vaadi tanssitaitoa, mutta jokaisen tulee pystyä liikkumaan itsenäisesti.

 

Ryhmä tapaa kerran viikossa kymmenen viikon ajan.

Kurssi soveltuu syöpään sairastuneille, joilla syöpähoidot ovat sellaisessa vaiheessa, että ne eivät haittaa ryhmään osallistumista.

 

Kurssin ohjaavat tanssi-liiketerapeutti Sini-Maria Tuomivaara ja tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja Carola Saloranta.

Aika: Maanantaisin
Paikka: Helsinki
Hakuaika päättyy: 
Hakeminen tapahtuu Colores-Suomen Suolistosyöpäyhdistys ry:n kautta: 

https://www.colores.fi/kuntoutuskurssit-suolistosyopaa-sairastavalle/ 

 

Lisätietoa: jenni.tamminen@colores.fi